снимка БулфотоКакъв ден е 2-ри септември? Това е ден, определящ

...
снимка БулфотоКакъв ден е 2-ри септември? Това е ден, определящ
Коментари Харесай

Анна Заркова: Втори септември ще покаже нашият избор - недоволен човек или непридирчива овца

снимка Булфото

Какъв ден е 2-ри септември? Това е ден, определящ за живота ни с години напред.

В този ден стотина случайници - изпълзяли като охлюви до върха на държавната власт – се събират в Парламента, с цел да си покажат рогцата. За да се подиграват с Конституцията на България.

Защо им е да го вършат?

За да покажат може би на света, че ние, които сме ги пуснали във властта, до момента в който сме зяпали в турските сериали, освен сме елементарни, ами сме по-прости от тях. И че сме по-страхливи и по-мекотели, и по-гузни, и не по-малко лакоми и мързеливи, и оцапани от тях – в резюме: че ние сме стадо, а те са овчарите, които имат право да ни пасат, да вземат евросубсидии за ливадите, да ни натирват накъдето си щат, да ни стрижат и доят, пише журналистката Анна Заркова в обществената мрежа фейсбук, съобщи.

Те желаят да покажат също по този начин на малцината почтени, умни и образовани народни представители, че са си сбъркали мястото – че Народното събрание не е място за отговорно законодателство, а е разплодник за плужеци на корупционна храна, в който не лапаш ли, а роптаеш против лапачката, ще те оплюят и ще те удавят в тиня.

А ето и най-важното, което те желаят да сторят на 2 септември – да си гласоподават 5 месеца време, в което да трансфорат и идните избори в шменти-капели.

Те желаят, само че народът дава. Все още изборът е наш – той е персонален и е в този момент: да бъдеш неудовлетворен човек или непридирчива овца.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР