Снимка: БулфотоИзпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че клубът

...
Снимка: БулфотоИзпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че клубът
Коментари Харесай

Левски има 200 хил. лв. в касата, Павел Колев не вижда изход

Снимка: Булфото

Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев съобщи, че клубът се намира в патова обстановка и не вижда излаз.

Той добави, че не вижда по какъв начин ще влязат свежи финансови средства на " Герена " и добави, че през това време разноските си вървят, а в клубната каса има единствено 200 хиляди лева " А опциите ни са много лимитирани. Скоро ще пристигна време и за заплати на футболисти, а обстановката е сутерен. Нямам връзка с шефовете от към две седмици. За страдание, това ни слага в много сложна обстановка. На доста от въпросите на чиновниците и играчите не можем да отговорим ", сподели Колев в изявление за Дарик радио.

Той съобщи, че в петък е приказвал към час със спортния шеф Ивайло Петков и треньора Петър Хубчев. " Решихме да сме почтени със състезателите. Не поемаме задължения към тях, които не сме сигурни, че ще осъществим на 100%. Не им спестихме нищо, описах им каква е обстановката и ги призовахме да се съберат в пестник и да ни влязат в ситуацията ", добави Колев, написа gol.bg.

После шефът на " Герена " похвали Хубчев за държанието му, което трансферира и на футболистите. " При него няма по какъв начин да стане неточност. Всичко се споделя в прав текст, няма увъртания и измъквания. Нещата се приказват такива, каквито са. На който не му харесва, има и други разновидности. Играчите одобриха обстановката умерено, надали съм ги изненадал с новините. Надяват се да се позволи оптимално бързо. Нямам подозрение, че в идните мачове това няма да им повлияе и ще играят за своята чест и за тази на Левски ", сподели още Колев.

Той насочи апел почитателите да си купят билети за мача с ЦСКА в събота от 14.45 часа. " Всеки миг ще започва акция за пазаруване на абонаменти карти. Мислим и за дарителска акция, по този начин всеки искащ ще даде своя принос за помагането на Левски. Но това е комплицирано, тъй като нямам позволение да отворим такава сметка в една съответна банка. Ще приказваме и с други, само че не можем да обещаем нищо. Какво зависи от нас, ще го създадем. Крайната цел е да обединим всички почитатели. Към днешна дата са продадени към 6000 билети за дербито. В последните дни има активизация на последователите ". 

" Всеки месец в идващите 4 години би трябвало да плащаме 143 хиляди лева на Национална агенция за приходите. Преди година задължението към страната беше над 7 млн. Имаше угрозата Левски да не получи лиценз за обвързване към Национална агенция за приходите от 1,4 млн. лева, което в края на предишния февруари беше погасено едновременно. Имаме 200 хиляди в сметката. Част от тях ще бъдат изхарчени още до края на седмицата за мача с ЦСКА. Отделно имаме да плащаме ток, вода, парно... Хоризонтът ни е много пай. Ако не се случи знамение, в края на месеца би трябвало да приключим с финансите. Поне платихме съдийските такси. Ако обстановката се резервира, ще караме на мускули и се надяваме от схващане на главните играчи ", разкри Колев.

Той приказва и за възможни изходящи прехвърляния. " Конкретно предложение към наши играчи няма, има единствено деклариран интерес. Но ние за това сме тук, би трябвало да се оправим. С администрацията съм приказвал преди седмица. Акциите мъчно ще бъдат джиросани, тъй като никой няма връзка с шефовете. Това е един от основните моменти. Няма по какъв начин да знам какви са желанията на Надзорния съвет. Нямам желание да си потеглям от Левски, изключително в тази обстановка. Искам оптимално бързо да оказа помощ на клуба да се стабилизира. Може да се появи нов притежател, който не желае да работи с мен, само че това ще е обикновено. През последната година работата беше лесна, с пари, дълготраен проект. Сега ще си проличи кой какво може и доколко е зает с Левски, освен за заплатата. Надявам се Левски още веднъж да си стъпи на краката. Ще бъде тъпо работата ни през последните 12 месеца да се унищожи за дни ".

" Досегашният бюджет можеше да се употребява за друго, в случай че нямаше остарели отговорности. Те бяха толкоз доста, че човек напряко да се хване да главата. Отделно имахме упоритости да се намесим в битката за оценките. Ако тази задача отпадне, бюджетът може да се свие. Надявам се след нас никой да не трансформира нещата в школата. Там работата е отлична, ще се изградят професионални футболисти, само че по този начин и възпитаваме хора, които обичат Левски, дори и да не станат футболисти. После те ще се връщат като почитатели, това е най-големият актив на Левски ".

" DMS е измежду разновидностите за акция. Имаше концепция парите да отиват непосредствено към Национална агенция за приходите, само че съгласно мен ще се оправим по-добре, в случай че има дарителската сметка. В подобен случай ще създадем уебсайт, на който ще се написа всичко. Прозрачността е най-важна при тези акции. Нямам подозрение, че когато Левски е получавал лиценз, документите са били изрядни. Друга тематика е по какъв начин документите са били подписани. Клубът е имал съглашение с Национална агенция за приходите, получи наказване да не взе участие една година Европа и лъснаха отговорности от 1,4 млн. лева към Национална агенция за приходите. В интервала от 1,5 година преди моето влизане в клуба, не са били плащани никакви отговорности към страната ", сподели още Колев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 30 секунди) Рейтинг: 16004 | Одобрение: 6049 200 бона - отвред видяно, са си положителни пари. Половин България живее с 200 лв. на месец. Време е и футболистите да стегнат коланите.  Усмивка https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков  0  0 Boba_Fett (преди 3 минути) Рейтинг: 84 | Одобрение: -6 Кор за говедата  Ухилен Кози барабонки!Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР