Снимка БулфотоИзмамник заобиколи закона и прибра огромна сума, но сметките

...
Снимка БулфотоИзмамник заобиколи закона и прибра огромна сума, но сметките
Коментари Харесай

Съдят мъж, изтеглил чрез измама чуждо наследство от 195 хиляди лева

Снимка Булфото

Измамник заобиколи закона и прибра голяма сума, само че сметките му излязоха криви.   Прокуратурата внесе в съда обвинителен акт против мъж изтеглил от банката непознато завещание от 195 хиляди лева посредством машинация, оповестиха от софийската градска прокуратура.

Случаят е от 2015 година, когато 49-годишният обвинен показал пред нотариус неистинско саморъчно наследство, от името на умрял мъж. Направил искане за оповестяване на наследството, вследствие на което нотариусът издал във връзка с обвинения нотариално заверен дубликат от последното. 

След това мнимият правоприемник се снабдил с препис-извлечение от акта за гибел на умрелия. Явил се в банката с документите от нотариуса, неистинското наследство, акта за гибел и изискал да получи наследството от 195 хиляди лева Банковият чиновник направил инспекция за истинността на смъртния акт, който бил същински, както и направил и устно питане до нотариуса. След това при започване на 2016 година обвиненият получил сумата в брой.

В момента обвиненият е арестуван за непрекъснато в ареста, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР