снимка БулфотоХората на власт у нас се научиха, че сякаш

...
снимка БулфотоХората на власт у нас се научиха, че сякаш
Коментари Харесай

Карбовски към Борисов: Трябва да се оправдаеш и то публично

снимка Булфото

Хората на власт у нас се научиха, че като че ли са вечно. Чекмеджета, записи, други неща. Трябва да се оправдаеш и то обществено. Борисов не е дал отговор на въпросите. Размахват се едни милиони. Но какъв брой ни даде Борисов? Това разяснява пред бТВ журналистът Мартин Карбовски. Според него митингите са обезверени и учтиви, съобщи.

Няма кой да ми каже друго. Ами в случай че не си тръгне в никакъв случай? Може ли този да не си отиде. След видеото от спалнята всичко рухна. Той би трябвало да изясни, най-малко при тебе. При мен няма да пристигна. Той провали публицистиката у нас. Всеки ден се обаждаше на шефчета и продуценти и споделяше какво да се прави. Но сега bTV се държи обикновено, съобщи още той. 

Карбовски призова Караянчева да отвори новата постройка на Народното събрание за публицистите. 

Ясно е, че ляво държавно управление у нас не е разрешено. На Орешарски дори не му дадоха да се развие. Затова митингът дава знак на политиците, разяснява още той. 

 Властта ни дължи пояснение, какво се случва при злополуката с Милен Цветков. Кой е бил на задната седалка? Решиха, че няма да приказват, тъй като са на власт. Това, че индивидът е дрогиран се трансформира и след седем- осем години се не помни. Истинско правораздаване - или в този момент и незабавно, или всичко е мижи да те лажем, заключи още известният публицист. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР