Снимка БулфотоХората, които ще предложа като варианти за главен секретар

...
Снимка БулфотоХората, които ще предложа като варианти за главен секретар
Коментари Харесай

Борисов проговори за новия главен секретар на МВР и коментира думите на Нинова за Унгария

Снимка Булфото

Хората, които ще предложа като разновидности за основен секретар на Министерство на вътрешните работи са положителни експерти. Когато взема изрично решение, ще отида и ще се съветвам с него. Трябва да обсъдим този избор, с цел да не забуксува ". Това сподели министър-председателят Бойко Борисов пред публицисти във връзка идното избиране на нов основен секретар на Министерство на вътрешните работи след освобождението на Младен Маринов и назчначението му като вътрешен министър, написа Блиц.

Попитан по какъв начин ще разяснява постовете и изявленията на водачът на Корнелия Нинова за Унгария, той отсече: " Тия постове по нощите са ми доста забавни. "

" Не им се греша в работата, само че нейните депутати в Екологичен потенциал гласоподаваха за наказания против Унгария. Единственото практическо деяние е на ГЕРБ и на депутатите Джамбазки и Бареков. Само те могат да кажат, че са защитили Унгария. Всички от Българска социалистическа партия гласоподаваха " за " наказването им ", разяснява още той. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР