снимка БулфотоГерманската канцлерка Ангела Меркел получи първата си доза от

...
снимка БулфотоГерманската канцлерка Ангела Меркел получи първата си доза от
Коментари Харесай

Ангела Меркел си постави първа доза от ваксината на Астра Зенека

снимка Булфото

Германската канцлерка Ангела Меркел получи първата си доза от имунизацията против КОВИД-19, сподели през днешния ден държавният представител Щефен Зайберт, представен от ДПА. Шейсет и шест годишната Меркел се имунизира с препарата на " Астра Зенека ", който в Германия е избран за хора над 60 години, съобщи Българска телеграфна агенция.

Вицеканцлерът Олаф Шолц, който е на 62 години, през днешния ден също бе имунизират с " Астра Зенека ". Досега 18,5 % от хората в Германия са получили най-малко една доза ваксина против КОВИД-19, демонстрират данни на института " Роберт Кох ".
Здравният министър Йенс Шпан съобщи, че на една трета от германците до края на май би трябвало да бъде препоръчана първа доза от ваксина против коронавирус. През лятото Германия би трябвало да може да престане да следва строгите си правила за предпочитано имунизиране против коронавирус, сподели той на конференция.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР