Снимка БулфотоГабровският районен съд остави за постоянно в ареста тримата

...
Снимка БулфотоГабровският районен съд остави за постоянно в ареста тримата
Коментари Харесай

Постоянен арест за тримата мъже, пребили продавач в Габрово

Снимка Булфото

Габровският областен съд остави за непрекъснато в ареста тримата мъже, нападнали продавач-консултант в магазин в регионалния център, оповестиха от пресцентъра на Окръжен съд – Габрово, съобщи вести.бг.

``
реклама

Задържаните са упрекнати в причиняване на лека телесна повреда на юноша от същия град, като са му нанесли побой. От съда показват, че действието е осъществено по хулигански подбуди. Престъплението е осъществено на 7 април (неделя) в търговски обект в Габрово.

Съдебният състав е счел, че с оглед събраните досега доказателства може да се направи обосновано съмнение, че тримата мъже са направили закононарушението, за което са привлечени в качеството на обвинени, както и че са налице останалите изискуеми от закона предпоставки за установяване на най-тежката мярка за неотклонение. Предвид изложеното, съдът почете настояването на Районна прокуратура – Габрово и постанови „ задържане под стража ” във връзка с Й. А., П. А. и Н. М.

Определението на Габровския областен съд предстои на обжалване пред Окръжен съд – Габрово в 3-дневен период.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 3 минути) Рейтинг: 6665 | Одобрение: 3075 Гнусни роми!  Гняв https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР