Снимка БулфотоЕкшън на пътя в Пловдив. Млад мъж откри стрелба,

...
Снимка БулфотоЕкшън на пътя в Пловдив. Млад мъж откри стрелба,
Коментари Харесай

18-годишен младеж е задържан след стрелба на пътя в Пловдив

Снимка Булфото

Екшън на пътя в Пловдив. Млад мъж откри пукотевица, само че полицията работи бързо. За благополучие, няма потърпевши.

18-годишен юноша беше арестуван след пукотевица на пътя. До саморазправата се стигнало след спор за преимущество, при изпреварване на един от мостовете над река Марица. Момчето от София извадило газов револвер и стреляло, с цел да сплаши лидера на другия автомобил. По-късно то е издирено и арестувано, а револверът му е конфискуван. Според прокуратурата, дейностите на младия водач са дръзки и жестоко нарушават публичния ред. За сходно закононарушение е планувано тежко наказване в Наказателния кодекс, написа nova.bg.

„ След зародил спор с различен лидер на пътното платно на многолюден пловдивски бул., младият мъж при придвижване с лек автомобил е извадил газов револвер през прозореца и е създал изстрел от въздуха. Превозното средство е благосъстоятелност на 41-годишния му татко. Иззетото газово оръжие и патрон към него е законно притежавано и записано от момчето ”, съобщи  говорителят на  МВР-Пловдив Таня Костадинова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР