Снимка: БулфотоЕкипи на Пътна полиция“ ще бъдат разположени на всички

...
Снимка: БулфотоЕкипи на Пътна полиция“ ще бъдат разположени на всички
Коментари Харесай

КАТ разкри 45 места в София, където ще дебне абитуриентите

Снимка: Булфото

Екипи на „ Пътна полиция “ ще бъдат ситуирани на всички по значими места, където ще се събират зрелостниците. Това сподели зам.-началник на Отдел „ Пътна полиция “ към Столична дирекция на вътрешните работи комисар Любомир Костадинов по време на брифинг за подхванатите ограничения по отношение на идните абитуриентски балове, предаде „ Фокус “.

„ 45 са обектите, които би трябвало да бъдат охранявани на територията на София. „ Пътна полиция “ ще разположи екипи на всички по значими места, където се събират учениците. По отношение на храм-паметника „ Александър Невски “ би трябвало да ви обърна внимание, че Светият синод и Столична община не разрешават събирането на групи от хора там, без разрешението на тези две институции. Молбата ми е да не се оскверняват храмовете и другите места с нецензурни дейности от страна на зрелостниците. Иначе няма да пречим на никого да се събира на местата, които са посочени. Засега „ Александър Невски “ не е посочен от нито едно учебно заведение “, изясни той.

„ На всички основни кръстовища ще бъде ситуиран екип на „ Пътна полиция “, ще има и мотопатрули, по този начин и сътрудниците от охранителна полиция ще употребяваме, където при потребност ще се намесват, с цел да не се пречи на всички участници в придвижването. От на следващия ден до 27 май на изходите и входовете на автомагистралите ще има ситуирани екипи “, сподели още Костадинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР