снимка БулфотоЕдна от учредителките в партията на Васил Божков е

...
снимка БулфотоЕдна от учредителките в партията на Васил Божков е
Коментари Харесай

Една от приближените на Божков е предложена за висок пост във вътрешното министерство

снимка Булфото

Една от учредителките в партията на Васил Божков е препоръчана да заеме висок пост в Министерство на вътрешните работи. Кандидатурата на Елена Павлова Фичерова-Караиванова чака утвърждение, оповестява

На последните избори тя е била издигната за кандидат-депутат, само че се е отдръпнала, сочат данните от Централната изборна комисия. Тя е била част от листите на групировката в 23 МИР в София. Още преди вота обаче Караиванова е подала заявление за изтриване на регистрацията. То е признато от комисията и името ѝ е било заличено на 2 март.

Фичерова е вписана като юрист, видно от данни в Държавен вестник. През 2016 година тя е кандидатствала за началник на дирекцията за публични поръчки в Гранична полиция. Същата година е подала документи и за присъединяване в конкурс за младши прокурори.

Засега от Министерство на вътрешните работи не са оповестили публично назначението ѝ, нито биографията ѝ. На уеб страницата на ведомството е качена единствено визитката на Рашков. В четвъртък стана ясно, че служебният министър е предложил трима заместници - Емил Ганчев, Енчо Мирчев и Венцислав Катинов. И тримата са били част от управлението на Министерство на вътрешните работи. Ганчев е бил зам.-министър в интервала януари-май 2017 година като част от предходното служебно държавно управление. Катинов е бил на същата позиция. Преди това е бил началник на полицията в Плевен. Мирчев е дълготраен чиновник в Министерство на вътрешните работи. Ръководил е и инспектората на НЗОК.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР