Снимка БулфотоДве дами са ударили рекорд по брой извършени нарушения

...
Снимка БулфотоДве дами са ударили рекорд по брой извършени нарушения
Коментари Харесай

Две шофьорки дължат по 100 000 лева на КАТ

Снимка Булфото

Две дами са блъснали връх по брой осъществени нарушавания на пътя и са натрупали по към 100 000 лв. задължения от актове и фишове към КАТ, написа в. " Телеграф ". Заедно с дамите в топ 3 попада и един мъж, който също има отговорности от санкции от към 100 бона от наказания, които отхвърля да заплати.

Поне по към 50 пъти са били засичани от пътна полиция топ джигитите. И тримата са без книжки, тъй като са им прибрани поради отнети точки. " Минават на алено, изпреварват погрешно, движат се в бус лентите, приказват по телефона, карат без колан... ", изброяват прегрешенията им от КАТ, добави Пик.

Рекордьорите са дадени на Национална агенция за приходите, само че организацията по приходите не може да си събере нищо, защото на тяхно име не се води нищо и те са безработни, а и са неоткриваеми. 

През последния месец наред с най-големите джигити, от организацията по приходите се пробват да издирят и други 6200 длъжници, които са им били предоставени от КАТ в края на август. Сумата, която ще бъде събрана, в случай че всичките те си платят, е към 420 хиляди лв. - по към 80 лв. приблизително на човек. 

40 на 100 от длъжниците обаче се оказва, че са си платили, само че Пътна полиция не е отразила това. Сега те ще би трябвало да потвърждават пред Национална агенция за приходите с документ, че заплащането е реалност. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР