Снимка: БулфотоДвама души загинаха, а още един е с опасност

...
Снимка: БулфотоДвама души загинаха, а още един е с опасност
Коментари Харесай

Жестока катастрофа в Хасковско - двама души загинаха, един е с опасност за живота

Снимка: Булфото

Двама души починаха, а още един е с заплаха за живота след злополука на автомагистрала " Марица " в Хасковско, написа Канал 3.бг.

``
реклама

Снощи в 19 часа на Автомагистрала " Марица " посока от Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кап. Петко Войвода " към София, 48-годишен турски лидер на лек автомобил " Рено " се е движил с несъобразена скорост с атмосферните условия и мократа настилка. Водачът е изгубил надзор и се е блъснал вляво по посока на придвижването си в защитна мантинела, след което колата се е обърнала в крайпътна равнища, оповестяват от ОДМВР-Хасково.

От удара, на място е умрял возещ се в колата 41-годишен мъж от Турция. В свиленградската болница са откарани за лекуване лидерът и пасажер на 39 година, като последният по-късно също е умрял в болничното заведение. Водачът е с фрактура на 3 ребра и заплаха за живота.

Взета е кръвна проба на водача. Образувано е досъдебно произвеждане.  

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html

--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР