Снимка БулфотоДо края на март се очаква бензинът и дизелът

...
Снимка БулфотоДо края на март се очаква бензинът и дизелът
Коментари Харесай

Очаква се бензинът да падне с 10-15 ст. до края на март

Снимка Булфото

До края на март се чака бензинът и дизелът да поевтинеят с 10-15 ст. на литър заради спада на цените на петрола, заяви пред БНР ръководителят на Българската петролна и газова асоциация Живодар Терзиев, съобщи dnes.bg .

" Предполагам, че тази наклонност няма да бъде краткосрочна. Пролетният сезон ще го изкараме при тези относително по-ниски цени. Тази обстановка с 35 $ за барел или 33, или 34, няма да се задържи изключително дълго. Нивата под 40 $ са пагубни за огромна част от производителите. Не смятам, че тези цени са действително проявяване на търсенето и предлагането, по-скоро геополитически от последните няколко дни стана обстановка, от която ще се търси бърз излаз ". 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възс
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР