Снимка БулфотоДо 21 часа днес всички пътуващи по АМ Хемус

...
Снимка БулфотоДо 21 часа днес всички пътуващи по АМ Хемус
Коментари Харесай

До 21 часа днес всички пътуващи по АМ Хемус ще преминават през Ябланица

Снимка Булфото

До 21 часа през днешния ден всички пътуващи по Автомагистрала " Хемус " ще минават през Ябланица, оповестиха от пресцентъра на Агенцията " Пътна инфраструктура " /АПИ/

АПИ е подхванала нужните ограничения за въвеждане на безвредна организация на придвижването до 21 ч. през днешния ден по отношение на предстоящото пускане в употреба на новия близо 10-километров сектор от Автомагистрала " Хемус "  между Ябланица и Боаза, и привързването на новото трасе към съществуващата автомагистрала.

Всички пътуващи в посока Варна са пренасочени да минават през Ябланица. За да се избегне образуването на колони от коли поради пресичането на потоците от София за Варна и назад, при кръстовището на път I-4 и етапната връзка на автомагистралата преди Коритна (п. в. Стрелките) трафикът за София се пренасочва през Ябланица. Пътуващите за Варна и на следващия ден ще продължат да минават през Ябланица.

От АПИ предизвестяват водачите да карат деликатно и със съобразена скорост.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР