снимка: БулфотоДо 19 градуса ще достигнат температурите днес.Ще духа слаб

...
снимка: БулфотоДо 19 градуса ще достигнат температурите днес.Ще духа слаб
Коментари Харесай

Топла събота, от утре - пак застудяване

снимка: Булфото

До 19 градуса ще доближат температурите през днешния ден.

Ще духа слаб вятър. 

Времето през днешния ден ще бъде слънчево. По-късно вечерта от запад облачността, най-вече междинна и висока, ще стартира да се усилва. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад.

Дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 14 и 19 градуса, съобщиха от Национален институт по метеорология и хидрология. Над Черноморието облачността ще е раздрана, намаляваща до най-вече слънчево. Ще духа слаб югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от югоизток.

Максималните температури на въздуха ще бъдат сред 10-13 градуса. Температурата на морската вода ще бъде сред 6-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра - към 4 градуса, на 2000 метра - към минус 1 градус.

В неделя и понеделник ще духа северозападен вятър, в Дунавската низина и западната част на Горнотракийската равнина - сдържан и през втория ден дневните температури едва ще се намалят, утринните ще се покачат.

Облачността ще е променлива и на обособени места от северозапад на югоизток ще превали слаб дъжд.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР