снимка БулфотоДнес в 15 часа родители ще протестират пред сградата

...
снимка БулфотоДнес в 15 часа родители ще протестират пред сградата
Коментари Харесай

Родители излизат на протест пред МЗ, искат децата да се върнат в клас

снимка Булфото

Днес в 15 часа родители ще стачкуват пред постройката на здравното министерство с гледище децата да се върнат в класните стаи. Те желаят да се възвърне присъственото образование за всички възпитаници от 1 до 12 клас, заяви БНР.

В отворени писма до Народното събрание, министрите на опазването на здравето и на образованието наскоро родителите показаха, че дистанционното образование демотивира децата и утежнява здравословното им положение, като дадоха период на институциите до през днешния ден да обезпечат присъствено образование за всички възпитаници.

Милко Божанков от „ Обединени родители “, които провеждат митинга пред здравното министерство съобщи пред „ Хоризонт “:

„ Това отдалечено образование първо е неефективно, второ - с изключение на, че е имитационно, то е и дискриминационно и по повод икономическата опция на родителите. Няма задоволително устройства, няма покритие на интернет на всички места в обитаемоте места в България, някъде изцяло липсва. Дискриминационно е и по отношение на децата съсспециални просветителни потребности. Ще внесем въпросите документално към министър Ангелов “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР