Снимка БулфотоДевет души, занимаващи се с производство, пласиране и държане

...
Снимка БулфотоДевет души, занимаващи се с производство, пласиране и държане
Коментари Харесай

Удар срещу наркоразпространението в Бургаска област, закопчаха девет души

Снимка Булфото

Девет души, занимаващи се с произвеждане, разпространение и държане на опиати, са арестувани от чиновници на ОДМВР – Бургас при извършена на територията на Бургаска област профилирана полицейска интервенция, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас.Намерени и конфискувани са амфетамини, метамфетамин, канабис и така наречен " друсан чай ", написа Флагман.бг.

В Несебър в дома на 33-годишния Пламен Факалиев на ул. " Любен Каравелов " е открита към 200 грама марихуана, както и две електронни везни.

В Средец е нападнат дома на 24-годишния Станислав Д. - на ул. " Никола Вапцаров ". Открити са метамфетамин, както и прекурсури за произвеждане на пико.

По същото време в Малко Търново е закопчан и 38-годишният Йордан Щ.., в който са открити 13 грама марихуана. 

Акцията е довела до задържането и двама престъпно проявени в ж.к. " Меден рудник ". Пред блок 29 са арестувани 32-годишният Едип Ф., както 20-годишният Петър М. В Петър е открит " друсан чай ", а в дома на Едип, в същия блок, още няколко пакетчета от неразрешената субстанция.  

Арестуван е и 23-годишният Красимир Петров от бургаския квартал " Победа ", в който са открити 15 топчета марихуана. Припомняме, че преди броени дни в дома на Красимир бяха открити и и конфискувани 98 топчета синтетичен канабис във тип на чай за пушене и сумата от 320 лева. 

На 20 метра от СОУ " Иван Вазов " в Поморие, е арестуван един от дилърите - 16 годишният Николай Д. от Бургас. В него са открити канабис и метафетамин.

Служители от Районно ръководство – Айтос направили инспекция на престъпно проявената Соня А.., 34 годишна от Айтос, като намерили и иззели девет топчета с марихуана. 30-годишният Иван Х. от Сарафово също е бил закопчан с метамфетамин. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР