Снимка БулфотоДебатите по вота на недоверие към кабинета ще се

...
Снимка БулфотоДебатите по вота на недоверие към кабинета ще се
Коментари Харесай

Шефката на парламента съобщи важна новина, свързана с вота на недоверие

Снимка Булфото

Дебатите по вота на съмнение към кабинета ще се проведат на изключително пленарно съвещание във вторник - 23 януари. Това са се разбрали парламентарните групи на председателския съвет в Народното събрание, а по-късно бе обявено и публично от шефката на Народно събрание Цвета Караянчева. 

Планира се съвещанието да стартира в 13.00 часа следобяд. Гласуването пък по устав би трябвало да се организира 24 часа след привършване на дебатите. Това на процедура значи, че гласуването на вота ще бъде късно вечерта в сряда или четвъртък, което е по-вероятно, написа " Монитор ". 

Вотът на съмнение бе импортиран от Българска социалистическа партия с подписите на 80 депутати, колкото са народните представители на социалистите. Основният претекст за него е провала в битката с корупцията. Вчера стана ясно, че в тях е включена и корупцията в приходите, като Нинова се базира на отчет на службите разследване на инспекция на приходните организации, които доказвали опасност за националната сигурност. Нинова даже посочи, че има пробив в системата на приходните организации, като са заличавали акцизни артикули.

Днес на председателски съвет е било решено този отчет да бъде разкрит, само че това би трябвало да направи ДАНС, която обаче може да откаже. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР