снимка БулфотоДатата, избрана от държавния глава, вещае ниска избирателна активност

...
снимка БулфотоДатата, избрана от държавния глава, вещае ниска избирателна активност
Коментари Харесай

Алена: Датата на Радев за парламентарни избори, вещае ниска активност

снимка Булфото

Датата, определена от президента, вещае ниска изборна интензивност и доказателство, че президентът желае войната с кабинета да продължи. Това разгласи пред " " топастроложката Алена, която направи разбор на определената от президента дата за идните избори. " Войната продължава. Този е крайният ми извод въз основа тутакси на изказването на президента. Съмнявам се, че го е направил преднамерено в този час, тъй като изказването му е в негова персонална година на ново начало, в месец на компликации, подбудени от странични и непредвидени фактори, и в ден на съдбовно послушание, който дефинирам като вървене по ръба на бръснача. Съдбата ще изправи президента пред неприятни неочакваности, в случай че не е сдържан в думите си, в случай че словесната му експанзия продължава, в случай че прави опити да надскочи опциите си ", счита топастроложката.

Според Алена датата, на която президентът е избрал да заяви деня на вота, демонстрира доста за характера му. " Денят на Луната, притежател на потиснатост до обед всеки понеделник, ни подсказва, че възприятията и мечтанията на президента за нещо обвързвано с мястото му в българската политика ще направляват всички негови бъдещи дейности, очевидни и подмолни.

Втората композитна дата на изборния ден и тази на президента ни дава информация, че той се стреми да си обезпечи бъдеща власт посредством групировка, с която мълчешком да си подсигурява оставането във властта след президентските избори. Този негов проект ще претърпи провал, тъй като както планетите ни разкриват, хората, с които обмисля да предприеме тази крачка, са несъответствуващи и целящи неговия неуспех за сметка на техния триумф. Изявеният егоизъм на този човек го е заобиколил само с ласкателите, които му дават неправилни препоръки. Часът е на Марс и като се изключи че орисва на експанзия президента в предизборната акция и в деня на изборите, ни разкрива нещо доста значимо. Войната по всевъзможен начин ще се води освен против известния зложелател ГЕРБ, а и против всички други партии, които биха могли да накърнят мечтанията на Радев за еднолична власт. Денят и часът на изказването ни споделят, че е допустима ниска изборна интензивност. Изборният ден 28.03.2021 година е притежател на упоритост и предпочитание за ново начало, само че пречупено през вихър от крайни страсти и поради общата осцилация на деня и поради Слънце и асцедент в Овен ще препъват и най-хубавите изборни планове на партиите. Агресията в предизборната битка ще е изявена, само че няма да донесе гласове на тези участници в изборите, а ще отблъсне. Всеки опит за машинация бързо ще бъде разкриван от хората ", счита още Алена.

Според нея 28 март е " Денят на Слънцето, а часът на началото на изборният ден е също на Слънцето, което ще поддържа честността и неналичието на меркантилност ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР