Снимка: БулфотоДържавният глава каза още, че вече се формира нова

...
Снимка: БулфотоДържавният глава каза още, че вече се формира нова
Коментари Харесай

Путин обяви, че ще бъдат купени уникални оръжейни системи

Снимка: Булфото

Държавният глава сподели още, че към този момент се образува нова държавна стратегия за въоръжение с небосвод за обмисляне до 2034 година

 

Нови неповторими оръжейни системи скоро ще бъдат взети на въоръжение в Русия. Това съобщи съветският президент Владимир Путин в понеделник на среща в Кремъл със приключили военни университети, заяви ТАСС и Стандарт.

" Хиперзвуковото оръжие към този момент е приведено в подготвеност – комплексите „ Авангард “ и „ Кинжал “. На път са и други неповторими оръжейни системи, в това число междуконтиненталната балистична ракета „ Сармат “, хиперзвуковата ракета „ Циркон “ и зенитните системи С-500 „ Прометей “ и други комплекси ", сподели Путин.

" Изпълнението й ще бъде ориентирано към по-нататъшно подсилване на отбранителния капацитет на страната. И, несъмнено, ще би трябвало да работите с тази техника ", обърна се той към възпитаниците на военни университети.

В същото време Путин означи, че най-високи условия се постановат и на приключилите образователни заведения на правоприлагащите органи и специфичните служби. Той добави, че „ те ще би трябвало да застанат до своите приятели, които обезпечават правда и ред и избавят хората, вземат участие в премахването на последствията от естествени бедствия, борят се с престъпността и корупцията, тероризма и пазят страната, нашия народ от вътрешни и външни закани. "

„ Значителните, забележими резултати в тези и други основни области са гаранция за доверието на жителите и увереното, прогресивно развиване на Русия “, заключи Путин, като изрази убеденост, че всеки военнослужещ на неговия пост ще работи професионално, уверено и твърдо в полза на родината.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР