Снимка БулфотоДържа да благодаря на министър Владислав Горанов за голямата

...
Снимка БулфотоДържа да благодаря на министър Владислав Горанов за голямата
Коментари Харесай

Симеонов: Вчерашният ден е победа за Горанов

Снимка Булфото

Държа да благодаря на министър Владислав Горанов за огромната работа, която свърши. Да изразя почитание и почит от това, че пристигна, прокара си бюджета, реализира своето и спомага за разговора. Вчерашният ден е победа за Горанов. Това съобщи в Народното събрание водачът на НФСБ Валери Симеонов след драмата с гласуването на партийната дотация, заяви топновини.бг .

Попитан взел участие ли е Бойко Борисов в разговора за дотациите, той разяснява: „ Не мога да ви кажа, на мен не ми е водач “.

Симеонов не отговори на обвиняванията на Движение за права и свободи, че ръководещите са нарушили правилника на Народното събрание с гласуването. „ Въобще не давам отговор на фантазиите на тези комплицирани хора. Толкова нелепости се чуха през вчерашния ден, че в случай че се хванем да влизаме в пояснителен режим, значи ненапълно да ги легитимираме “, уточни той. „ Допустимо беше прегласуването на член 64 за партийните дотации. Беше гласуван единствено един път, не слушайте какво ви приказват от Движение за права и свободи. Всичко е по разпоредбите “, съобщи Валери Симеонов.

Той отхвърли да е имало мнения, че бюджетът може да не се одобри и държавното управление да падне. „ Не сме поставяли условия, не сме рекетьори “, акцентира Симеонов.

„ Поставили сме ограничаване на финансирането от страна на бизнеса, само че несъмнено това няма място в дебатите по бюджета. Ще продължаваме да държим на горна граница на дотациите. Големите партии получават прекомерно доста пари, които вкарват в банков влог. Това не е редно, държавни пари са. Докато дребните партии мъчно свързват двата края “, сподели още той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР