снимка БулфотоДа се оправят. Така Корнелия Нинова коментира споровете между

...
снимка БулфотоДа се оправят. Така Корнелия Нинова коментира споровете между
Коментари Харесай

Нинова за другите партии: Да се оправят

снимка Булфото

Да се оправят. Така Корнелия Нинова разяснява разногласията сред протестните партии, написа Bulgaria ON AIR.

Какво се случва сред другите евентуални сътрудници, не е наша работа, дано се схванат между тях, безапелационна бе тя.

Корнелия Нинова разяснява, че няма информация за диалозите сред Има Такъв Народ и Демократична България и ИБГНИ.

" Какво се случва сред другите евентуални сътрудници за поддръжка на едно държавно управление не е наша работа. Нека се схванат между тях, дано седнат и да беседват ", сподели водачът на Българска социалистическа партия. И показа опита на левицата от диалозите с Има Такъв Народ до момента. Срещнахме безусловно схващане, диалогичност, готови хора насреща и разговаряхме по съответни неща, за които като партия сме поели ангажимент към нашите гласоподаватели, добави тя.

Тя заяви, че през вчерашния ден са стигнали до единодушие за осем целта в областта на стопанската система.

Първо - страната да не се отдръпва от основни браншове, а в противен случай - да се ускори нейната роля на регулатор и асистент на българската стопанска система. Тук единствено в частност ще посоча образеца с ББР, постигнахме единодушие тя да не се приватизира, а да се преструктурира по този начин, че в действителност да стане банка на дребния и междинен бизнес.

Второ - понижаване на лицензионни и разрешителни режими, които са в тежест на дребните и междинни компании.

Трето - да изготвим национална карта " Образование и стопанска система ". Тя да е както национална, по този начин и районна за потребностите от фрагменти на българските компании, с цел да осигурим и работеща стопанска система, и работни места за завършващите младежи.

Четвърто - понижаване на районните разлики. Съгласихме се в бюджета за идната година да осигурим специфичен фонд, който да бъде ориентиран към изоставащите райони, с цел да могат те да наваксат това закъснение. Тук отново в частност ще кажа - несъмнено си спомняте нашия Закон за Северозапада, който няколко пъти опитвахме да приемем и не ни поддържаха.

Пето - за общините: постигнахме единодушие част от налозите да остават разполагаем на общините.

Шесто - за износа. Да увеличим капитала на Българската организация за експортно обезпечаване за дребни и междинни компании, с цел да помогнем износа на българската продукция.

Седмо - за енергетиката. “Мини Марица-Изток ". Искаме от идващото постоянно държавно управление пред Брюксел да внесе искан  за удължение на периода на работа на " Мини Марица-Изток ", като през това време намерим общо решение в интерес на служащите от района.

Осмо - за опазване на нуклеарната енергетика.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР