Снимка: БулфотоД-р Николай Клинкачев, бивш служител в Спешна помощ-София и

...
Снимка: БулфотоД-р Николай Клинкачев, бивш служител в Спешна помощ-София и
Коментари Харесай

Д-р Николай Клинкачев: Бърза помощ има престъпно отношение към лекарите си

Снимка: Булфото

Д-р Николай Клинкачев, някогашен чиновник в Спешна помощ-София и практикуващ доктор сега, направи коментар за обстановката в българското опазване на здравето пред БГНЕС:

" Медиците на първа линия не могат да бъдат неосигурени. Това е закононарушение! Не можеш да изпращаш медицински екип без полиция на място, където се стреля. Не можеш да изпращаш екип без нужните защитни средства и облекло на място, където има подозрение за COVID-19. Това е закононарушение еднакво на ликвидиране! В Спешната помощ не престават да се наливат доста пари, които не отиват нито за лекарите, нито за възстановяване на обслужването на пациентите. Това са нашите пари. Не би трябвало да се дават хиляди левове за ремонта на 20-годишни коли за спешна помощ и други сходни нередности. За страдание, има и политически смес. Една система, в която се наливат толкоз доста пари е комфортна както за актуалните, по този начин и за предходните и бъдещите ръководещи. Познавам доктор Юлий Стамов от първи курс, работихме дружно в Спешна помощ и даже съм го обучавал към една година. Много почтен човек и прецизен доктор. Той беше добър експерт с към 20-годишен трудов стаж и да загубиш подобен човек и кадър е неприятно както за нас сътрудниците, по този начин и за неговите близки. Светла му памет! Не съм чул управлението на Бърза помощ да изкаже мнение за случилото се д -р Стамов, тъй като госпожа Сунгарска не е представител на управлението, а е представител на ЦСМП-София, тя не е здравно лице и не може да разяснява медицински случай, в случай че някой не ѝ е написал какво би трябвало да каже. Ако аз бях на мястото на шефа на Бърза помощ доктор Гелев, щях да изляза и да обясня ясно и разбираемо както на сътрудниците, по този начин и на елементарните хора какво се е случило с доказателства, включващи документи и записи. Самият факт, че той не излиза като представително лице на Бърза помощ, с цел да изкаже своето мнение и да показа доказателства, приказва самичък за себе си. За страдание, в Бърза помощ нищо не се е трансформирало от времето, когато работех преди 14 години, като се изключи някои козметични промени. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР