Снимка БулфотоЧетирима мъже бяха арестувани по силата на законите за

...
Снимка БулфотоЧетирима мъже бяха арестувани по силата на законите за
Коментари Харесай

Арестуваха четирима мъже за убийството на журналистката в Северна Ирландия

Снимка Булфото

Четирима мъже бяха задържани по силата на законите за тероризма по отношение на убийството на журналистката Лира Маккий в Лондондери предишния месец, оповестиха полицейските сили на Северна Ирландия, представени от БГНЕС.

``
реклама

" Детективите направиха претърсвания в четири къщи в града и арестуваха четирима души по отношение на насилието, проведено по улиците на Креган във вечерта на убийството на Лира Маккий ", съобщи старши детектив Джейсън Мърфи.

Мъжете, които са на възраст 15, 18, 38 и 51 година, сега сe разпитват в  ареста според законодателството за тероризма, добави полицията.29-годишната Маккий, която постоянно осведоми за проблематичната история на Северна Ирландия, беше простреляна в главата на 18 април, когато бунтовници се сблъскаха с полицията във втория по величина град в английската провинция.

Дисидентската републиканска секта Нова ИРА пое отговорността и се извини, като сподели, че изстрелите са били ориентирани към полицията. Убийството провокира мемоари от трите десетилетия на принуждение в провинцията и провокираха наказание в целия политически набор, в това число в прилежащата Република Ирландия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР