снимка БулфотоБойко борисов се държи като феодал със собствените си

...
снимка БулфотоБойко борисов се държи като феодал със собствените си
Коментари Харесай

Проф. Кръстева: Премиерът се държи като феодал с депутатите си

снимка Булфото

Бойко борисов се държи като феодал със личните си депутати. А той е васал. Това коментира пред БНР проф. Анна Кръстева, учител в Нов български университет, съобщи.

„ Нова ярка демонстрация на фундаменталния антипарламентаризъм на Бойко Борисов - подава оставка от пост, който не е получил. Една от многото аргументи за резултатите от изборите е това унизяване на институциите, особено на парламентарната институция. Другият гаф е това предоставяне на дежурни депутати. Той се държи с депутатите от ГЕРБ като феодал с васали “, уточни тя.

По думите ѝ Народното събрание е парадоксална картина от опозиционери и основава чувството, че „ властта е парещ картоф, от който всеки се пази, а няма политическата зрялост и мъдрост да го поеме “.

Според нея огромната конспирация е дали ще бъде формирано държавно управление.

„ Във фрагментирания парламент експертен кабинет би имал капацитет. Но с мандата на Слави Трифонов. Този парламент няма националисти, за първи път е в обстановка на пандемия, антикорупционен. Лош е разновидността на служебния кабинет “.

В предаването „ Нещо повече “ проф. Кръстева добави:

„ Има подводни камъни пред едни нови избори - националистите ще се активизират, голямата незнайна - Васил Божков, има огромна възможност Слави Трифонов да бъде зарязан от гласоподавателите... Кампаниите свършиха, време е за ръководство “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР