Снимка: БулфотоБившият министър на правосъдието - Данаил Кирилов, официално вече

...
Снимка: БулфотоБившият министър на правосъдието - Данаил Кирилов, официално вече
Коментари Харесай

Данаил Кирилов е освободен от Парламента

Снимка: Булфото

Бившият министър на правораздаването - Данаил Кирилов, публично към този момент не е народен представител, откакто Народното събрание гласоподава оставката му на днешното пленарно съвещание.

127 депутати гласоподаваха „ За “ изваждането му от Парламента, до момента в който 3 народни представители бяха „ Против “, а 5 - „ Въздържали се “, написа Канал3.бг.

Междувременно бяха гласувани и някои промени в парламентарните комисии.

Пламен Манушев оглави парламентарната комисия по външна политика. До този миг той беше заместник-председател на комисията. Той поема поста откакто Джема Грозданова напусна Народното събрание.

Христо Гаджев беше определен за заместник-председател на външната комисия. Според импортираните промени за разбърквания в комисиите Николина Ангелкова стана част от Комисията по стопанската система и туризъм и комисията за наблюдаване на приходните организации и битката със сивата стопанска система и контрабандата.

Калин Вельов беше определен за член на Комисията по просвета и медии.

Сергей Кичиков и Йордан Цонев от Движение за права и свободи бяха определени като членове на Временната комисия във връзка придобиването на дял от Първа капиталова банка на Българската банка за развиване. Сергей Кичиков също ще бъде член на тази комисия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР