Снимка: БулфотоБившият директор на Пирогов проф. Асен Балтов, който сега

...
Снимка: БулфотоБившият директор на Пирогов проф. Асен Балтов, който сега
Коментари Харесай

Балтов: Служебното правителство на Радев се прoваля с COVID. Четвъртата вълна ще е най-смъртоносна

Снимка: Булфото

Бившият шеф на " Пирогов " проф. Асен Балтов, който в този момент е кандидат-депутат от ГЕРБ/СДС, написа изострен коментар против служебното държавно управление на Румен Радев. Той разгласява мнението си във фейсбук профила си, като предвижда, че четвъртата вълна на Ковид ще е най-смъртоносна.

Ето целият му пост:

" Мантрата за “ужасяващата смъртност ” през предходните Covid-19 талази поради неприятното им ръководство, която служебният здравен министър неуморно внушаваше, е развенчана!
Четвъртата вълна на епидемията ще се окаже най-смъртоносна и това на фона на:
✔️подготвена система
✔️наличие на ЧЕТИРИ типа ваксини
✔️възможност за всеобща ваксинация 
✔️по-ясни критерии за това каква е точната причина за настъпването на гибелта
Данните са мощно притеснителни: за 3 месеца, от 12 юли 2021 година до ДНЕС (13 октомври),  смъртните случаи, породени от COVID-19 са 3766. 
А болестта продължава да вилнее! Броят на позитивните случаи на дневна база непрестанно пораства,  леглата в лечебните заведения стават по-малко, личният състав изнемогва! 
Още сме надалеч от затихването на четвъртата вълна, НО броят умряли досега доближава 50% от общия брой смъртни случаи в неизвестността на втората (8119 души) и 40% от пролетната трета вълна (9224 души). 
Питам се какво стана с поръчковите разбори за аргументите за смъртността у нас?! Анализът им по какъв начин оказа помощ за намаляването й през днешния ден и за премахване на пропуските в системата? Или задачата им беше оскверняване и демотивация на тези, които дадоха силите и здравето си в предходните три талази? Дали да не поръчаме нов разбор, с цел да забележим какво се промени за половин година? 
Служебното държавно управление на Румен Радев се прoваля в битката с COVID-19! Не съумя да надгради свършеното от Националния действен щаб, назначен от държавното управление на Бойко Борисов. Блокира процеса по имунизация и не съумя да го възвърне и да убеди популацията от нуждата му. Закъсня с ограниченията и лиши здравния личен състав от сигурност, поддръжка и мотивация! 
Маските паднаха! Некомпетентността е ужасяваща! Това не може да продължава! "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР