снимка: БулфотоБез съществена промяна ще е времето в понеделник. Максималните

...
снимка: БулфотоБез съществена промяна ще е времето в понеделник. Максималните
Коментари Харесай

Сутринта ще е тихо, после ще се появи вятър

снимка: Булфото

Без основна смяна ще е времето в понеделник. Максималните температури ще са 17 - 18 градуса. 

Атмосферното налягане ще остане без основна смяна - по-високо от междинното за месеца.

През идващото денонощие в равнинната част от страната на доста места още веднъж ще е мъгливо или ще има ниска облачност. След обяд видимостта ще се усъвършенства, само че облачността ще остане забележителна. Над планинските региони през нощта ще е ясно, денем най-вече слънчево. До сутринта ще е безшумно, а денем ще се появи слаб североизточен вятър. Минималните температури ще са най-вече сред 2° и 7°. Максималните ще са от 9-10° тук-там в Дунавската низина, където ще има и по-трайни мъгли до 17-18° в югозападните региони.

Над планините ще е най-вече слънчево и ще остане топло за интервала. Ще духа слаб изток-югоизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде 15°, на 2000 метра - към 9°.

Над Черноморието ще има забележителна ниска облачност, ще е и мъгливо, на повече места по северното крайбрежие. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 14-15°. Температурата на морската вода е 16-17°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР