снимка БулфотоБързо върнете мандата. Към това призова БСП Десислава Атанасова.Не

...
снимка БулфотоБързо върнете мандата. Към това призова БСП Десислава Атанасова.Не
Коментари Харесай

Десислава Атанасова към БСП: Бързо върнете мандата

снимка Булфото

Бързо върнете мандата. Към това прикани Българска социалистическа партия Десислава Атанасова.

" Не оспорваме правото на президента да реши коя ще е политическата мощ, на която ще връчи мандата за сформиране на държавно управление. Бих желала обаче да моля към Българска социалистическа партия при вземането на решението дали ще вършат някакви съвещания, да върнат бързо мандата ", съобщи в коридорите на Народното събрание Десислава Атанасова - ръководител на парламентарната група на ГЕРБ, съобщи бТВ.

Президентът към този момент разгласи, че   в сряда ще връчи третия мандат за сформиране на държавно управление на " Българска социалистическа партия за България ".

" Ясно е, че математически, че без ГЕРБ и " ИТН " не може да се сформира държавно управление. Те с нас не желаят да беседват, а " ИТН "   са декларирали, че не желаят да влизат в обединения с Българска социалистическа партия, тъй че няма смисъл мандатът да се бави ", изясни Атанасова. 

Според нея мандатът би трябвало да се върне по най-бързия метод, с цел да се разпусне националното заседание и да се разгласи дата за предварителни избори.

" В противоположен случай всеки ден в националното заседание е допустимо да се одобряват спорни и лобистки законопроекти. Парламентът не се занимава с дневния ред на обществото, а с тематики, които целят оцеляването на политическите партии ", съобщи Атанасова.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР