снимка БулфотоБанско сериозно се подготвя за зимния сезон и посрещането

...
снимка БулфотоБанско сериозно се подготвя за зимния сезон и посрещането
Коментари Харесай

Банско се стяга за сезона - лаборатория, задължителни маски и изолатор

снимка Булфото

Банско съществено се приготвя за зимния сезон и посрещането на туристи в изискванията на пандемия. Там ще има лаборатория за PCR проби, наложително носене на маски, а дребен фамилен хотел или къща за посетители ще се трансформира в място за карантиниране на туристи, дали позитивна проба или контактни с такива лица, съобщи.

Общинският действен щаб одобри пакет от ограничения за ограничение на разпространяването на ковид и сигурността на туристите през зимата.

Носенето на маски е наложително, във всички публични здания и магазини се управлява условието за отдалеченост и стерилизация, както на пространствата, по този начин и на хората, влизащи в тях.

По самодейност на локалната власт в курорта ще бъде разкрита лаборатория за PCR проби, като резултатите от пробите ще излизат в границите на два часа. Идеята е непознатите туристи, които би трябвало да показват документ за негативен тест, прибирайки се вкъщи, да имат тази опция на място. Лабораторията ще се употребява и в случаите на проявени признаци на ковид.

За да се избегне скупчването на хора пред кабинковия въжен превоз, ще бъде открита и непрекъсната линия за транспортиране на скиорите в планината при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения. Редуциран е броят на хората в кабината и седалковите лифтове. Карти за прилагане на оборудванията в ски зоната ще се продават и от особено инсталирани в града автомати.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР