Снимка БулфотоБългария загуби известен певец, увековечил името си с популярен

...
Снимка БулфотоБългария загуби известен певец, увековечил името си с популярен
Коментари Харесай

Почина Ивалин Иванов, изпял хита За милиони няма закони, за кокошка няма прошка

Снимка Булфото

България загуби прочут артист, увековечил името си с известен на генерации шлагер. 

Почина изпълнителят на емблематичната ария " За милиони няма закони, за кокошка няма амнистия ". Покойният Ивалин Иванов беше част от дует " Симпатяги ", в който пееше дружно с надарения Пламен Капинчев. " Отиде си сътрудника ми и другар Ивалин Иванов. Сбогом, Иво! С теб създадохме незабравими песни, които ще звучат дълго след нас... Почивай в мир, братле ", съобщи прочувствено Капинчев, като не посочи повода за кончината на близкия си човек.

През последните години двамата бяха надалеч от прожекторите на славата. Но не по този начин беше в края на предишния век. Най-известната ария на дуета " За милиони няма закони "  излиза през 1997 година и се трансформира в цялостен шлагер.

Парчето гърми по кръчми и борси, а Ивалин и Пламен са измежду най-търсените имена за участия. В тези времена основават и другия си космополитен шлагер - " Друсан кебап ".

През 1999 година дуетът се разделя и се завръща още веднъж през 2002 година когато издават последния си албум " Кви закони, кви балони ", написа plovdiv24.bg.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР