Снимка БулфотоАпаши изкъртиха 8 билетни автомата от тролейбусно депо и

...
Снимка БулфотоАпаши изкъртиха 8 билетни автомата от тролейбусно депо и
Коментари Харесай

Изкъртиха 8 билетни автомата от тролейбусно депо в София

Снимка Булфото

Апаши изкъртиха 8 билетни автомата от тролейбусно хранилище и ги захвърлиха до него.  Все още не е ясно какъв брой пари е имало в електронните каси, само че нанесените вреди са за над 16 хиляди лв., заяви Нова тв.

``
реклама

В 3 часа след среднощ крадците влизат с щурм в 8 тролея в столичното тролейбусно бюро „ Искър ”. „ Касите са откраднати с тръбата, която е захваната касата евентуално през първа врата са влезнали, другите порти няма намеса по тях. Къртенето е станало като са изкъртили от тука през ламарината и след това от горната страна я чупи ”, изясни Атанас Стоев, шеф употреба в тролейбусно хранилище „ Искър ”.

Все още не е ясно какъв брой пари са откраднати. В машините има по не повече от 200 лева За неприятен шанс на крадците обаче някои от апаратите са били регистрирани предния ден. Докато се пробват да изкъртят билетната каса апашите съумяват да нанесат и друга вреда на тролея, чупят главен прозорец. Най-голяма вреда обаче не са парите в апаратите, а самите машини, които костват по 1000 евро всяка.

Депото се охранява от един надзирател и две камери. И техниката и живата мощ обаче не са съумели да спрат крадците. „ Кучетата са дали сигнал че има хора в рейсовете. При толкоз доста тролейбуси повече хора са били.  Бързо са завършили ”, добави Атанас Стоев.

Всички осем каси са открити на по-малко от 200 метра от депото крадците са оставили се себе си единствено непродадените билети. След оглед от полицията иззеха апаратите като материално доказателство. Снемането на отпечатъци обаче ще е мъчно, тъй като тези на крадците, могат да бъдат сбъркани с тези на елементарни пасажери.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР