снимка Булфото94,5% от учителите си плащат интернет, за да преподават,

...
снимка Булфото94,5% от учителите си плащат интернет, за да преподават,
Коментари Харесай

62% от учениците с ограничения за онлайн занятията

снимка Булфото

94,5% от учителите си заплащат интернет, с цел да преподават, а едвам 1,7% са получили служебни средства за интернет, стана ясно след национално изследване на Синдикат Образование към КТ Подкрепа. Изследването е във връзка с готовността на просветителната система за образование онлайн, съобщи.

45,9% от учителите нямат преносим компютър, с който да могат да работят в или отвън просветителната институция. Останалите 54,1% са декларирали, че имат служебни преносими компютри разполагаем за работа от разстояние. От Синдиката желаят всички учители да получат служебни преносими компютри.
Подобно е ситуацията и при учениците - единствено 38% от тях имат преносим компютър за работа, а останалите 62% имат единствено телефон или нямат никаква техническа осигуреност.
43,3% от учебните заведения имат отлична интернет съгласуваност, а в 52,9% мрежовата осигуреност в просветителните институции е неприятна или напълно отсъства.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР