снимка Булфото76-жодишен мъж е бил пребит жестоко заради 60 лева.И.Н.,

...
снимка Булфото76-жодишен мъж е бил пребит жестоко заради 60 лева.И.Н.,
Коментари Харесай

Двама мъже пребиха възрастен мъж, за да му вземат 60 лева

снимка Булфото

76-жодишен мъж е бил пребит грубо поради 60 лв..

И.Н., на 28 година, и А.С., на 29 година, са били привлечени като обвинени от Окръжната прокуратура в Стара Загора. На 27 октомври към 2 ч. в с. Енина, общ. Казанлък, обл. Стара Загора, двамата са използвали физическа мощ над 76-годишен мъж и са му откраднали 60 лв.. 

И.Н. е направил действието в изискванията на рисков рецидив, съобщава  . Той към този момент е осъждан неведнъж за обири и грабежи. Последната му присъда е от 7 години " отнемане от независимост " за кражба, която е изтърпял през август 2019 година

Пострадалият 76-годишен мъж живеел самичък в къща с двор в с.Енина. Към 2 часа през нощта пенсионерът чул звук в дома си и се събудил. Той видял по какъв начин двама мъже влизат в стаята му, като си светели с фенерчета. Те почнали да го удрят с юмруци по цялото тяло и му откраднали 60 лева, прецизираха от пресцентъра на прокуратура. 

Мъжът изпитвал болки от побоя, само че се страхувал да напусне дома си през нощта. На идната заран е бил известен кметът на селото и е бил подаден сигнал в РУ-Казанлък.

Двамата обвинени са арестувани за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои да бъде импортирано искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на тях.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР