снимка Булфото50-годишен мъж е загинал след сбиване в село Крива

...
снимка Булфото50-годишен мъж е загинал след сбиване в село Крива
Коментари Харесай

Фатално сбиване във врачанско село. 50-годишен мъж загина

снимка Булфото

50-годишен мъж е умрял след сборичкване в село Крива бара. Това оповестиха от ОДМВР - Враца, съобщи организация " Фокус " .

На 27 юли 2020 година в 21.58 часа в районно управление (на МВР) - Козлодуй e получено известие от кмета на село Крива бара, който е декларирал, че на същата дата към 21.30 часа в с. Крива бара, сред лицата А. И. (на 19 година от с. Крива бара, престъпно проявен), И. А. (на 34 година от с. Крива бара, престъпно непроявен) и Г. Г. (на 50 година от с. Крива бара, престъпно проявен) е зародил скандал, който е прераснал в сборичкване.

При сбиването И. А. нанася прободни удари с вила в региона на ляв и десен прасец на Г. Г., след което и двете лица нанасят голям брой удари с ръце в региона на главата на Г.Г. Същият е превозен във ФСМП - Козлодуй. При прегледа е открито, че има строшаване на дребен пищял на левия крайник и е без заплаха за живота. Лицето е превозено със профилиран транспорт до ЦСПМ - Враца.

Извършителите са арестувани в районно управление (на МВР) - Козлодуй за период до 24 часа.

На 28 юли 2020 година към 07.35 часа в болница МБАЛ „ Христо Ботев “ - Враца в резултат на контузии нанесени от побой (счупени ребра предизвикали перфорация на бял дроб) е умряло лицето Г. Г., на 50 година от село Крива Бара. Случая е докладван на наблюдаващ прокурор при Окръжна прокуратура - Враца.

По случая в районно управление (на МВР) - Козлодуй е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по чл.115 от Наказателен кодекс. Съгласно постановленията на Окръжна прокуратура - Враца на лицата са взети ограничения „ Задържане за период до 72 часа ”, като същите са приведени в пространствата бранш „ Арести ” към Затвора- Враца.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР