Снимка Булфото48-годишният анестезиолог д-р Омар Алън точно е карал автомобилът

...
Снимка Булфото48-годишният анестезиолог д-р Омар Алън точно е карал автомобилът
Коментари Харесай

Баща на пет деца изгоря като факла в колата на мечтите си

Снимка Булфото

48-годишният анестезиолог доктор Омар Алън тъкмо е карал автомобилът на фантазиите си – Tesla S, когато в един миг изгубил надзор над ръководството и се блъснал в крайпътно дърво в южната част на Флорида, предаде  вести.бг.

``
реклама

Но не ударът е това, което го убива, а ``високотехнологичният дизайн`` на транспортното средство. Според юристи на фамилията на починалия технологията на автомобила, избрана от компанията за футуристична и от най-ново потомство, се е провалила точно в частта, поради която е била конструирана – да избавя човешки животи.

След удара Алън насочва ключодържателя към дръжките на вратата, които би трябвало ``да ги разпознаят`` и по този метод вратата автоматизирано да се отвори. Механизмът обаче по този начин и не проработва и мъжът бива обзет от пламъците в купето, които по-късно гълтам и цялата кола.

,,Тази покруса нямаше да се случи, в случай че от ``Тесла`` бяха поставили най-обикновени дръжки за отваряне, тъй като тогава господин Алън щеше да се измъкне жив и здрав. А тези високотехнологични нововъведения са причина и за други човешки жертви при сходни произшествия. Автомобили с такива недостатъци се оказват гибелен капан``, счита непосредствен до фамилията юрист.

Омар Алън, татко на пет деца, взима колата на фантазиите си заради една съществена причина е тя е – парадоксално – ``високата степен на сигурност и сигурност на автомобила``, твърди различен бранител на фамилията, представен от ``Вашингтон поуст``.

Той уточни, че и преди е имало ``сходни инциденти`` с автомобилите на ``Тесла``, което съгласно него е безумно да продължава да се случва.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР