снимка Булфото38-годишен мъж от Провадия получи присъда от 5 години

...
снимка Булфото38-годишен мъж от Провадия получи присъда от 5 години
Коментари Харесай

Осъдиха провадиец на 5 години затвор за блудство с 19-годишно момиче край варнеските гробища

снимка Булфото

38-годишен мъж от Провадия получи присъда от 5 години пандиза за блудничество с 19-годишно момиче във Варна. Престъплението е осъществено през август 2018-а година в региона на централните варненски гробища.

На 3 август 2018 година на открита алея наоколо до автобусна спирка в региона на централния гробищен парк, описват от пресцентъра на Районен съд - Варна. Според обвинителния акт, малко след среднощ на тази дата потърпевшото 19-годишно момиче се придвижвало пешком по алеята в парка сред двата огромни търговски комплекса във Варна и пушело цигара. Подсъдимият седял на скамейка и щом видял девойката изискал огънче. После ненадейно я хванал в тил, заплашил я, придърпал я край околните храстите, като почнал да я целува и опипва през облеклата. С приложимост на мощ и заплашване, той неведнъж я дърпал и задържал, до момента в който правил дейности за полово задоволство без съвкупление. След като се освободила от насилника, потърпевшата потърсила подпомагане от защитата на близкия мол и бил подаден сигнал за случилото се на тел. 112.

Извършителят на закононарушението има предишни осъждания. Наказанието си от 5 години отнемане от независимост подсъдимият следва да търпи в изискванията на затвор, при първичен непоколебим режим. Присъдата предстои на обжалване или митинг в 15-дневен период.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР