Снимка Булфото36-годишен благоевградчанин, специалист по информационни технологии, е с мозъчен

...
Снимка Булфото36-годишен благоевградчанин, специалист по информационни технологии, е с мозъчен
Коментари Харесай

Нещо ужасно се случи на известен компютърен специалист от Благоевград - откаран е по спешност в „Пирогов“

Снимка Булфото

36-годишен благоевградчанин, експерт по осведомителни технологии, е с мозъчен кръвоизлив, откаран е в столичния институт „ Пирогов “. Това предаде struma.bg.

Инцидентът станал през вчерашния ден сутринта. През уикенда младият мъж бил на ваучър, където пил уиски. Сутринта се почувствал зле, само че предположил, че повода е от алкохола. През нощта положението му внезапно се влошило, оплакал се от мощно главоболие, почнал да повръща и през вчерашния ден сутринта по гледище на околните си потърсил лекарска помощ.

„ Пациентът е признат в незабавно поделение, след извършена консултация от невролог и неврохирург в доболничната помощ при проучването на скенер е открит мозъчен кръвоизлив ”, сподели дежурният доктор доктор Чаушева. Тя добави, че точната причина за получения кръвоизлив в мозъка при младия мъж не е известна, допустимо е да се касае за получено пострадване на главата при рухване или за спукана аневризма. Транспортиран е с реанимобил на Спешен център – Благоевград в столичния институт „ Пирогов “. „ Той е контактен ”, разясни доктор Чаушева.

Приет е в неврохирургия. Според столичните експерти не се постанова оперативна интервенция, организира му се консервативно лекуване. Продължават да се правят спомагателни проучвания, няма открита фрактура на кости на черепа.

36-годишният благоевградчанин е прочут компютърен експерт, има лична компания.

Това е вторият тежък случай с изумен от инсулт млад мъж, станал единствено за три дни в Благоевград. 37-годишен водач към здравна лаборатория от Разлог, както „ Струма “ писа, получи инсулт по време на работа, той бе нормализиран в реанимация на МБАЛ – Благоевград.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР