Снимка Булфото34-годишен софиянец е бил пребит и ограбен от петима

...
Снимка Булфото34-годишен софиянец е бил пребит и ограбен от петима
Коментари Харесай

Петима пребиха и ограбиха софиянец пред хотел Рила, източиха му картата

Снимка Булфото

34-годишен софиянец е бил пребит и ограбен от петима души в градинката на хотел „ Рила “, научи  TrafficNews .  Екшънът се е разиграл към 7.00 часа сутринта в неделя. Иван Петров е бил атакуван в тил. Бил повален с няколко удара на земята, след което нападателите траяли да го ритат и удрят.  Побойниците му прибрали чантата с документи и сумата от 100 лв.. 

``
реклама

Вътре била и банковата карта на потърпевшия, от която по-късно Петров открил, че липсват 746 лв.. Той съумял да запомни по какъв начин наподобяват единствено двама от биячите. Те били очевидно непъпълнолетни. Вероятно останалите съучастници в нападението също са били младежи. Полицията търси по описанието на Петров видяните от него апаши.

Още един 60-годишен мъж е бил пребит и ограбен в събота вечерта в столицата. Петър Бъчваров чакал на спирката на бул. „ Данаил Николаев “, когато незнайни лица го нападнали. След като го пребили и теу откраднали елек и мобилен телефон. Мъжът е откаран в болница, без заплаха за живота. Има счупени две ребра и травма на главата. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР