снимка Булфото33-годишен мъж е загинал на място при пътен инцидент

...
снимка Булфото33-годишен мъж е загинал на място при пътен инцидент
Коментари Харесай

33-годишен бургазлия загина тази сутрин в катастрофа

снимка Булфото

33-годишен мъж е умрял на място при пътен случай в региона на околност " Заслона " край Бургас, оповестиха от полицията за .

Около 07:26 часа тази заран е получено известие за самостоятелен пътен случай, зародил в региона на околност “Заслона ” на към 1 км от село Димчево. Поради придвижване с несъобразена скорост и загуба на надзор, независимо катастрофира, блъскайки се в крайпътен фургон, джип с бургаска регистрация, с който се придвижвали трима мъже - двама бургазлии на 33 и 37 години и 39-годишен мъж от село Димчево.

От случая на място умрял возещия се на предна дясна седалка 33-годишен бургазлия. Към момента към момента не е открит лидера на джипа, защото при идване на полицейските екипи други двама мъже били отвън купето. Взета им е кръв за химичен разбор - следва осъществяване на тестване за приложимост на наркотици или упойващи субстанции.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР