снимка Булфото30-годишният мъж, който преди две дни удари много жестоко

...
снимка Булфото30-годишният мъж, който преди две дни удари много жестоко
Коментари Харесай

Мъжът, набил млада майка: Тя ме погледна и това не ми хареса

снимка Булфото

30-годишният мъж, който преди две дни удари доста грубо млада майка с дете в Пловдив, изясни, че малко преди удара те двамата се разминали и тя го била погледнала по метод, който на него не му харесал, пише .

Официално от прокуратурата:

Районна прокуратура – Пловдив следи бързо произвеждане за нанесена лека телесна щета по хулигански подбуди – закононарушение по член 131 алинея 1 т. 12 вр. член 130 алинея 1 от Наказателния кодекс.

На 4 март 2021 година, в Пловдив, пред магазин за хранителни артикули С.Г., на 30 година, минал около млада жена с бебешка количка и без никакъв мотив й нанесъл удар с пестник в региона на главата. Действията му били снимани от охранителна камера и след това публикувани в обществените мрежи. 

Проведени са били издирвателни мероприятия от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив, под надзора на Районна прокуратура – Пловдив, в резултат на което причинителят е открит няколко часа по-късно. С.Г. водел полускитнически метод на живот, самонастанявал се на разнообразни изоставени места и бил арестуван в гараж, находящ се на бул. " Христо Ботев “ в Пловдив.

Той е престъпно проявен и е арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Действията по следствието не престават. По делото са събрани данни, че това не е единична демонстрация на С.Г. Установяват се и други дами, които същият е удрял по хулигански подбуди.

Под надзора на Районна прокуратура – Пловдив са извършени процесуално-следствени дейности – разпити на очевидци, приобщени са материални доказателства и други И в този миг продължава дейното следствие по случая, като дейностите на проверяващите органи са съгласувани с наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Пловдив. Предстои покачване на обвиняване във връзка с С.Г. за осъщественото действие по член 131 алинея 1 т. 12 вр. член 130 алинея 1 от Наказателния кодекс.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР