Снимка Булфото30-годишен мъж попадна в ареста на полицията в Горна

...
Снимка Булфото30-годишен мъж попадна в ареста на полицията в Горна
Коментари Харесай

49-годишен работник умря на пазара след преглед в Спешното, а зет му заби юмрук в лицето на д-р Николов

Снимка Булфото

30-годишен мъж попадна в ареста на полицията в Горна Оряховица, след като блъснал с пестник доктор от Спешна помощ в града. Гневът на Невен бил провокиран от обстоятелството, че малко по-рано същия ден тъстът му умрял пред очите на десетки хора на пазара в железничарския град, написа " Борба " .

``
реклама

Драмата се разиграва в понеделник сутринта. Асан Мустафов от Родина отива на работа в един от военните фабрики в Лясковец. По време на работа му прилошало и извикали кола за спешна помощ. В незабавното 49-годишният служащ бил прегледан от доктор Николов и освободен, тъй като не съумели на открият причина за припадъка. Близките му обаче тръгнали да търсят кардиолог, тъй като Асан получил мощни болки в сърдечната област. Колата стигнала до кооперативния пазар, когато на мъжа напълно му прилошало. Изкарали го от автомобила, само че през това време той умрял и околните си обадили на тел. 112.

Зетят, обаче, буен и се върнал в Спешна помощ. Намерил лекаря и го блъснал в лицето. От центъра незабавно извикали полиция и младият отмъстител бил окован в белезници. Срещу него е формирано бързо произвеждане за безчинство по Указа за битка с дребното безчинство и му е формиран акт. Съдът в Горна Оряховица ще му отсъди санкция или престой зад решетките за несъмнено време. За гибелта на Асан е формирано следствено дело и тялото е било взето за аутопсия в търновската болница. Експертизата би трябвало да откри от какво е умрял индивидът. Според медиците от Спешна помощ в Г. Оряховица той бил получил емболия, която нямало по какъв начин да открият по време на прегледа, поради който зетят е налетял на доктора.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР