Снимка Булфото29-годишна майка и дъщеричката й починаха след дезинсекция в

...
Снимка Булфото29-годишна майка и дъщеричката й починаха след дезинсекция в
Коментари Харесай

Кошмар в Казахстан! Млада майка и дъщеричката й починаха след дезинсекция в блока


Снимка Булфото

29-годишна майка и дъщеричката й починаха след дезинсекция в жилищен блок. Трагедията станала в казахстанското градче Мангистау на 21 ноември, оповестява локалното издание ИнформБюро.

Жителите на постройката потърсили компания за битка с хлебарките в интернет. Два дни откакто служащите напръскали постройката младата майка и детето й потърсили здравна помощ в локалната болница, защото се почувствали зле. Докторите решили, че става въпрос за хранително отравяне. След като им назначили лекуване лекарите освободили майката и детето за домашно лекуване. Броени часове по-късно обаче с изключение на двете пациентки с кола за спешна помощ в болничното заведение били превозени и други хора от същата жилищна постройка със същите недоволства. 

Детенцето на 29-годишната жена умряло безусловно в ръцете на докторите от Бърза помощ, а младата жена умряла по пътя към болничното заведение.

Полицията открила, че става въпрос за всеобщо отравяне и по тази причина е стартирано дело за причиняване на гибел по несъобразителност. 

Превод " Петел "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР