снимка Булфото19-годишно момиче е наръгано в корема. Тя е жертва

...
снимка Булфото19-годишно момиче е наръгано в корема. Тя е жертва
Коментари Харесай

Наръгаха момиче на 19 години, за да й вземат обеците

снимка Булфото

19-годишно момиче е наръгано в корема. Тя е жертва на нападатели, които се пробвали да й откраднат обеците. Момичето е нападнато посред улица в радневското село Маца, където живеят към 80 души, написа в. Монитор.

Инцидентът е станал малко преди среднощ на 10 декември, до момента в който момичето от село Крумово се прибирало към дома на околните си. Тя била нападната в тил от чужд, който след удар по главата направил опит да отскубне златната й обеца. Момичето оказало опозиция и било ритнато няколко пъти. След като почнала да вика за помощ е била наръгана с нож. 

Нападателят съумял да избяга. Ранената е била откарана с лек автомобил до ЦСМП-Ямбол, там била прегледана и ориентирана за хоспитализиране в МБАЛ " Свети Пантелеймон ". Лекарите споделят, че раната била дълбока, само че не е засегнала жизненоважни органи и няма директна заплаха за живота на момичето. Образувано е досъдебно произвеждане по член 198 от Наказателен кодекс, който планува наказване затвор от 3 до 10 години.

Хора от селото описват, че в действителност ставало дума за любовна история. Нападнатото момиче живеело с локален калайджия, само че от известно време се сближила с негов родственик и това породило ревнивост в съжителя й. Според локалните не става дума за обир, а нападението било поради връзката с другия мъж.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР