Снимка Булфото17-годишно момче е с опасност за живота след катастрофа

...
Снимка Булфото17-годишно момче е с опасност за живота след катастрофа
Коментари Харесай

17-годишно момче е с опасност за живота след катастрофа край Пазарджик

Снимка Булфото

17-годишно момче е с заплаха за живота след злополука край Пазарджик, оповестиха от полицията. Тежкият пътен случай е наложил краткотрайно затваряне на пътя сред Пазарджик и село Гелеменово, съобщава  " Дарик ".

``
реклама

Сигналът за случилото се е получен нощес малко след 23:00 часа. Към мястото неотложно са ориентирани автопатрули на бранш „ Пътна полиция “, РУ-Пазарджик, екипи на пожарната и „ Спешна помощ “.

Установено е, че 18-годишен лидер с „ Мерцедес “, при опит за изпреварване на движещия се пред него товарен МАН, се е блъснал в задната лява част на камиона. Товарното возило е карано от 51-годишен гражданин на баташкото село Нова махала.

В резултат на удара е потърпевш возещият се до водача на леката кола 17-годишен младеж от Пазарджик. Той е превозен с кола за спешна помощ в МБАЛ-Пазарджик с тежка черепно-мозъчна контузия и с заплаха за живота.

За осъществяване на оглед и разчистване на трасето се е наложило краткотрайно пътят да бъде затворен, а придвижването отклонено през околните села Ивайло и Драгор. Рано тази заран пътя е отворен и трафикът през него се реализира обикновено. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР