снимка БулфотоЗа пореден път ви моля да призовете министър-председателя в

...
снимка БулфотоЗа пореден път ви моля да призовете министър-председателя в
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Единствената спасителна мярка, която ще бъде приета от хората навън, е оставка на правителството

снимка Булфото

„ За следващ път ви апелирам да наградите министър-председателя в пленарна зала, да го поканите да пристигна в Народното събрание, с цел да изясни какво се случва в страната. Милиард и 800 милиона ще бъдат изхарчени. След една седмица Народното събрание към този момент няма да заседава. В тази зала няма да има народни представители, а той ще продължи с джипа си и с останалите невозени министри в джипа да ги води и да им изяснява какво прави. Поканете го да пристигна и да изясни на народните представители какво ги чака в идващите месеци - на кого ще помогне, на кого ще попречи. Защото решението не е да излезеш по тв приемника и да кажеш - милиард и 800 милиона, и след това четири министри да обикалят и да се чудят какво е желал да каже министър-председателят ". Това прикани от трибуната на Народно събрание зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски, съобщи cross.bg .

„ Единствената избавителна мярка, която ще бъде призната от хората на открито, е оставка на държавното управление ", безапелационен е Свиленски.

„ Бойко Борисов, откогато са почнали митингите, за следващ път демонстрира, че е най-големият страхливец. С несъответстващите си дейности води България към злополука. Той би трябвало да е тук и да изясни по какъв начин ще се премине през тази обстановка. Да спре да се крие като мишка. " Това съобщи националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Стоян Мирчев от трибуната на Народно събрание.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР