Снимка: БулфотоВ тези избори с нас са всички, които искат

...
Снимка: БулфотоВ тези избори с нас са всички, които искат
Коментари Харесай

Кирил Добрев: БСП е единствената партия, която може да промени статуквото

Снимка: Булфото

„ В тези избори с нас са всички, които желаят смяна на статуквото. Единствената партия, която може да промени обстановката, е Българска социалистическа партия. Факт е, че ГЕРБ си отиват. Те стават токсични в своите дейности “, написа Флагман.бг.

Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев на разширено съвещание на Областния съвет на Българска социалистическа партия - Бургас.

По думите му, свадите, които ескалираха напоследък, доведоха до спад на доверието в ГЕРБ. „ Промяната ще стартира от изборите за Европейски парламент. Искаме почтен избор “, акцентира Добрев.

По време на съвещанието бе разисквана политическата конюнктура в района.

Председателите на всички 13 общински организации на Българска социалистическа партия от региона изнесоха отчет за осъществената работа досега, разясниха и подготовката за идните евроизбори.

Те показаха и подготвеност за насрочването и провеждането на срещи с претендентите за евродепутати от листата на левицата.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР