Снимка БулфотоВ никакъв случай нямаме различия, но като във всяко

...
Снимка БулфотоВ никакъв случай нямаме различия, но като във всяко
Коментари Харесай

Ангелкова с мили думи към Валери Симеонов: Ние сме едно семейство, няма напрежение между нас

Снимка Булфото

" В никакъв случай нямаме разлики, само че като във всяко семейство имаме разисквания. След инспекциите сме създали разисквания, по какъв начин би трябвало да протекат инспекциите. Още предишното лято правихме инспекции за шума, единствено дето не съм ходила аз персонално ", съобщи пред Би Ти Ви министърът на туризма Николина Ангелкова във връзка искрите сред нея и вицепремиера Валери Симеонов, написа Пик. 

Ангелкова е безапелационна, че са нужни промени по родното Черноморие и в законодателството. Според нея няма никакво разминаваме сред нея и водачът на НФСБ, даже в противен случай, двамата се допълвали.

" Министерството на туризма съществува от три години и мисля, че се оправяме доста добре. Валери Симеонов е отраслов вицепремиер и има съгласие сред нас. Всички огромни туроператори са на мнение, че сме тръгнали на прав път и предлагаме високо качество на туризма ", съобщи Ангелкова. 

Тя добави още, че предходната година също са се правели инспекции за шума по Черноморието, единствено дето тя не е ходила персонално. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР