снимка БулфотоТова е власт, която тича след проблемите. Ние не

...
снимка БулфотоТова е власт, която тича след проблемите. Ние не
Коментари Харесай

Отровното трио: Където и да отидем, ни пазят полицаи

снимка Булфото

" Това е власт, която тича след проблемите. Ние не желаеме такава власт. Има метод демокрацията да върви в естествените релси на цивилизованата общественост на Европейски Съюз, към която принадлежим ". Това разясниха от " Отровното трио ", предаде .

Искаме властта да се върне при жителите, а не при олигарсите. Това съобщи във Фейсбук живо включване Арман Бабикян - един от представителите на  " Отровното трио ".

Формацията инициира полемика с въпроси и отговори на жители в обществената мрежа, като изясни, че събитието няма да е само по рода си.

Бабикян уточни още, че от Триото упорстват за власт, която чува жителите и техните претенции. " Това е власт, която тича след проблемите. Ние не желаеме такава власт. Има метод демокрацията да върви в естествените релси на цивилизованата общественост на Европейски Съюз, към която принадлежим ", уточни Бабикян.

На въпрос, ако адвокат Николай Хаджигенов е основен прокурор през днешния ден, по какъв начин ще се държи, той сподели, че би направил по този начин, че да върне прокуратурата на мястото ѝ: да следи зад законността. " Не е работа на основния прокурор да се бори с битовата престъпност. Работата на настоящия основен прокурор е да пази властта ", смята Хаджигенов.

Проф. Велислав Минеков уточни, че в България може да се живее добре, само че за тази цел хората би трябвало да го пожелаят. " България постоянно има късмет да се ръководи от дойстойни експерти ", посочи Минеков.

Адв. Хаджигенов означи, че Триото е било в над 20 града досега, като уточни, че по места се следи феодална организация. " Хората обаче схванаха, че могат да бъдат свободни ". На своя страна проф. Минеков уточни, че по места се вижда " крах на ръководещата мафия ". Бабикян уточни, че във всяко обитаемо място се изпращат служители на реда, които да пазят техните срещи.

Адвокат Хаджигенов съобщи, че не би защитавал даже в обективен правосъден развой министър председателят Бойко Борисов. Арман Бабикян уточни от своя страна, че Триото няма да успее да спре " на 100% корпоративния и купения избор " при парламентарните избори. " Убеден съм, че цялото изпитание на властта още веднъж да си купи служебно успеха ще се провали ", разяснява още PR специалистът.

От Триото още един път подчертаха, че митингите не са прекратени, просто е изменен форматът им. Арман Бабикян разгласи, че този петък ще се организира проява пред Министерски съвет, която ще протече под формата на накичване на елха с пожелания към премиера Борисов. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР