Снимка БулфотоЩе ви разкажа какво ми се случи днес. Ще

...
Снимка БулфотоЩе ви разкажа какво ми се случи днес. Ще
Коментари Харесай

Корнелия Нинова описа във Фейсбук как управлява ГЕРБ

Снимка Булфото

„ Ще ви опиша какво ми се случи през днешния ден. Ще ви покажа нагледно как ръководи режимът „ Борисов “, написа във Facebook водачът на БСП Корнелия Нинова, съобщи вести.бг.

„ Поканена съм от сдружението на кметове на дребни общини на среща във Видин. Приех поканата. Уговорено е срещата да се организира в залата на общината. Участие са декларирали кметове от цялата страна от разнообразни партии. Разбира се, режимът взема ограничения. Уведомена съм от сдружението, че през вчерашния ден залата е отказана. Пусната е заповед до кметовете да не вземат участие в работно време в срещи отвън работните им места. Кметовете на ГЕРБ са застрашени, че в случай че се срещнат с мен, ще носят тежки последствия (това го знам от някои от тях, които все пак ще дойдат). Странно звучи, нали? ГЕРБ плаши кметове на ГЕРБ да не се срещат с ръководителя на Българска социалистическа партия. Спешно по същото време им е проведено образование (разбира се в работно време отвън работното място). Не ви се окайвам. Аз работата ще си я свърша. Както ми споделиха от сдружението - пет души да сме е значимо да си до нас, тъй като по този начин не може повече да се живее. Среща ще има поради тежкия живот на българите, живеещи в дребните обитаеми места. Ще намерим и решение на проблемите им. Но решението е ще се противопоставим ли на този режим на ръководство със закани, държане в послушание и всяване на боязън е ваше “, написа Нинова във Facebook.



 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни но
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР